Engels risret

Ingredienser:

1,5 kg småkød
1 dåse flåede tomater
1 stor dåse tomatkoncentrat
1 dåse kantereller (jeg køber dem i ICA i sverige, kan udskiftes med champingon)
2 store løg i små tern
200 g bacon i små tern
300 g en god pølse i skiver, gerne krydrede
1-1½ liter god boulion, vi brugte kanterell boulion, men den kan udskiftes
1 dåse majs
2 dl. frosne ærter
2 dl. gulerødder i tern/skiver
salt
peber

Sådan gør du:

Brun bacon godt af, brug bacon fedte til at brune løgene godt af i og så til sidst kødet. Kom kød, bacon og løg i en gryde eller slowcooker med boulionen, tomaterne og tomat koncentrat. Lad det små simre til det er mørt en lille times tid i en gryde og gerne 3-4 timer på medium i en slowcooker. Eller tilpas tiden selv, lavere varme længere og omvendt. Kødet skal være mørt.

Når kødet er meget tæt på mørt, kommes resten af ingredienserne i gryden og så skal det simre færdigt indtil gulerøderne er lige ved at være møre. Der skal være lidt bid i. Udkogte gulerødder er IKKE GODT.

Smag til med salt og peber og server med ris eller pasta til.