Chokoladekage – Den du ved nok
Ingredienser:
500 g sukker
4 æg
3,75 dl mælk
450 g mel
4 tsk vanilje
3 spsk. kakao
4 tsk. bagepulver
300 g smeltet smør
Kakaoglasur:
200 g smør
7 spsk færdiglavet kaffe
2½ spsk. kakao
3 tsk. vanilje
100 g kokosmel
375 g flormelis
Sådan gør du:
Sukker og æg piskes godt.
Mel, vanilje, kakao og bagepulver blandes og hældes skiftevis med mælken i dejen.
Til sidst røres den smeltede, afkølede smør i.
Bages i en smurt bradepande (ca. 28 x 41 cm) ved 190 grader i ca. 40 min. på nederste rille.
Når kagen er afkølet – behøver ikke blive kold – lægges kakaoglasuren på hele overfladen. Alle ingredienser til glasuren varmes i en gryde før den påsmøres kagen.