Marinade:
4 dl yoghurt
4 tsk. worchester sauce
1 tsk stærk chilisovs
2 fed hvidløg knust
et drys tørret citrongræs
salt og peber
1 parteret bornholmerhane
Panering:
7 dl Cornflakes
1,5 dl kokosmel
2,5 spsk. peanut olie
salt and peber
1 lille tsk. tsk paprika
stor knivspids cayennepeber
Sådan gør du:
Put alle marinade ingredienserne i en skål. Bland godt.
Put den udskårne kylling i marinaden. Kyllingen skal være delt i ca. lige store stykker af hensyn til stegetid.
Mariner kyllingen i 4 timer. Læg sølvpapir i en bageplade og sæt en rist ovenpå.
Put Cornflakes i en pose og knys dem godt. Bland dem med olie, salt, peber, paprika, kokos og cayenne peberet i en skål.
Tag kyllingestykkerne op af marinaden og vend dem i paneringen.
Put din Cornflakes Kylling på risten og bag den i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 40 til 50 min. Værd sikker på at kyllingen er gennemstegt. Bliver paneringen for mørk dækkes med sølvpapir indtil de er færdige, dækker du så sørg for at slutte af med 5 min. på varmluft så den forbliver sprød.
Er læst 5707 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer