Portion: 10 som forret.
Ingredienser:
1 kg Svinemørbrad
50 g Salt
50 g Sukker
2 spsk Peber fra kværn
1 ts Timian
1 Citron, revet skal af denne
Salat:
Salathoveder
Ærter
Majs
Sennepssovs:
3 dl Ymer
2 dl Creme fraiche
225 g Mayonnaise
4 spsk Sennep
Salt
peber
Purløg, klippet
Sådan gør du:
Mørbraden kommes i en plasticpose sammen med alle ingridienserne. Posen lukkes og lægges i køleskab i 3 døgn. I denne periode skal kødet gnides og vendes i posen 2 eller 3 gange i døgnet. Det er ikke nødvendigt at åbne posen. Herefter tages kødet op af posen, og indholdet hældes bort. Kødet skrabes eller skylles let, så der ikke er for meget timian på. Skæres i tynde skiver, med en meget ´ skarp kniv, det er meget løst og mørt. Serveres med salat og sennepssovs.
Er læst 14885 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer