Ingredienser:
1 dåse kondenseret mælk
3 dl. piskefløde
100 g. 70% chokolade af god kvalitet
Sådan gør du:
Smelt din chokolade, pas på den ikke bliver for varm. Brug vandbad. Pisk din fløde skum.
Bland lidt flødeskum forsigtigt i den smeltede chokoalde. Kom derefter den blande chokolade og flødeskum op i resten af flødeskummet og bland til sidt mens du forsigtigt rører det sammen, den kondenserede mælk i blandingen.
Kom det i fryseren og lade det fryse natten over.
På denne måde får du en meget kraftig Chokoladeis, som er perfekt til en dessertkage eller i små smagfulde portioner. Denne type is lavet på kondenseret mælk er rigtigt god.
Er læst 6342 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer