Chokoladekage – Banan (fedtfattig)

banankage_let

Portion: en eller 2 brødform (e)

Ingredienser:

300 g. mel
300 g. sukker
25 g. kakao
2 tsk. bagepulver
2 tsk. natron
2 tsk. vanille
2 æg
3 store bananer
2 dl. kærnemælk

Sådan gør du:
Mel, sukker, Kakao, bagepulver, natron, vanille og æg røres sammen. Bananerne mosses og blandes sammen med kærnemælken. Det hele røres sammen og hældes i en form. Bages ved 200 grader i ca. 40-50 min. Bagetiden afhænger meget af hvilken form man bruger.
Deles dejen i 2 brødforme skal de kun have ca. 30 min. Prøv dig frem ved at stikke i kagen med en strikkepind, hvis dejen hænger ved er kagen ikke færdig endnu.

Fedtfattig chokolade/banan kage kan også overtrækkes med chokoladeovertræk, det går dog lidt ud over den fedtfattige del 🙂