Chokolade & Baileys Creme
Ingredienser:
300 g fint hakket 70 % chokolade
4 æg
1 tsk. vanilje ekstrakt
1 spsk. Baileys eller Kahlua eller andet spiritus
1 knivspids salt
2½ dl. meget varm kaffe
Kakao nibs til pynt
appelsin båd til pynt
Sådan gør du:
I en blender blandes den fint hakkede chokolade, æg, vanilje, spiritussen og salt. Blend det grundigt til det er godt blandet og ensartet. Kom den brændvarme kaffe i blenderen imens den kører i en god tyk stråle indtil chokoladen er smeltet og alt er godt blandet og cremet.
Kom blandingen i 4-6 portions glas og slå dem engang i bordet for at jævne overfladen ud. Der kan også blive 8 små portioner af, det rækker langt 🙂
Kom den i køleskab med film over i mindst 4 timer. Tages ud sådan at den lige varmer lidt op før servering. Dette er ikke en mousse så den er hårdere end du tror.
Server din Chokolade & Baileys creme med en appelsin båd på som pynt.