Ingredienser:
300 g fint hakket 70 % chokolade
4 æg
1 tsk. vanilje ekstrakt
1 spsk. Baileys eller Kahlua eller andet spiritus
1 knivspids salt
2½ dl. meget varm kaffe
Kakao nibs til pynt
appelsin båd til pynt

Sådan gør du:

I en blender blandes den fint hakkede chokolade, æg, vanilje, spiritussen og salt. Blend det grundigt til det er godt blandet og ensartet. Kom den brændvarme kaffe i blenderen imens den kører i en god tyk stråle indtil chokoladen er smeltet og alt er godt blandet og cremet.

Kom blandingen i 4-6 portions glas og slå dem engang i bordet for at jævne overfladen ud. Der kan også blive 8 små portioner af, det rækker langt 🙂
Kom den i køleskab med film over i mindst 4 timer. Tages ud sådan at den lige varmer lidt op før servering. Dette er ikke en mousse så den er hårdere end du tror.

Server din Chokolade & Baileys creme med en appelsin båd på som pynt.

Er læst 3943 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.