Ingredienser:
450 g yoghurt naturel
2,50 dl mælk
100 g strøsukker eller sødemiddel svarende til
125 ml piskefløde
25 g kakaopulver (usødet)
75 g mørk chokolade finthakket
saft og skorpe af 1 appelsin (fintrevet)
strejf af Cointreau
Sådan gør du:
Sigt kakao, så bland med sukker, hæld en lille smule mælk ved for at danne en masse. Varm den resterende mælk indtil lige under kogepunktet tilsæt til kakaomælk massen og rør indtil opløst. Når helt kold, tilsæt appelsinsaft, skræld og Cointreau. Bland yoghurt og fløde i, hæld i en ismaskine, og rør, indtil den når den ønskede konsistens. Rør den hakkede chokolade i og server.
Er læst 4523 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Mange tak for rosen. Sig endelig til og del hvis du har andre opskrifter som kan komme til gavn.
Engel
Tusind tak for dit hurtige svar :kiss:
Jeg er Gb-opereret for 6 uger side, og skal ha gæster til middag i weekenden. Vil gerne lave noget rigtigt lækkert, som jeg plejede at gøre før operation. Så det er rigtigt dejligt at kunne bruge din side her til at få lidt inspiration, og gode ideer til fedtfattig mad. TAK for en skøn hjemmeside.
Det skulle jeg i højeste grad mene. Der skal røres i den regelmæssigt men ellers burde der ikke være noget problem i det.
Kan denne is laves uden brug af ismaskine ?