Ingredienser:
1 kg kyllinge bryst
25 g mel
½ tsk peber
1 spsk peanut olie
100 g hele cashew nødder
sovs.
0,6 dl soya sovs
2 spsk ris vins eddike
2 spsk ketchup
½ spsk rørsukker
½ spsk brun farin
1 fed hvidløg, knust
½ tsk revet ingefær
½ tsk chiliflager
eventuelt en dåse kokosmælk
Sådan gør du:
Skær kyllingen i strimler. Bland mel og peber i en pose. Ryst kyllingen i melposen sådan at alt kylling er dækket af mel og peber blandingen.
Brun kyllingen hurtigt, men godt af i en støbejerns pande ved høj varme. Ikke for længe da den ikke skal gennemsteget nu, men bare brunes godt. Kom kyllingen i din slowcooker.
Bland soyssovs, risvins eddike, ketchup, hviløg, ingefær og chiliflagerne sammen og hæld over kyllingen.
Tænd på low i din slowcoker og giv kyllingen 3-4 timer. de sidste 10 minutter kommes der kokosmælk vis du vælger at gøre det.
Kom dine cashewnødder i og rør rundt. Server din din Cashew Kylling hen over en portion jasminris.
Her er 4-6 portioner.
Tips: Kan man godt lide sovs kan disse ingedienser fordobles.
Tips 2: Der kan også tilføjes en dåse kokosmælk + paprika.
Er læst 5864 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer