Portion: 4
Ingredienser:
3-4 tsk Nescafé
2-3 spsk kogende vand
3 æggeblommer
4 spsk flormelis
2 dl piskefløde
1 æggehvide
Pynt:
½ dl piskefløde
25 g revet mørk chokolade
Sådan gør du:
Opløs kaffen i vand, og stil til side. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med flormelis. Pisk fløden stiv, tilsæt Nescafé, og vend æg og fløde sammen med store luftige tag. Stil cremen i fryseren i 20 minutter. Pisk æggehviden let, og rør den i iscremen. Frys atter i 20 minutter inden isen røres igennem for sidste gang og fordeles i fire glas. Stil glassene i fryseren i mindst 3 timer. Lige inden servering pyntes de med flødeskum og revet chokolade.
Er læst 3765 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer