Brownie – Tærte
Ingredienser:
Tærtedej
1 pakke Bastogne Kiks – knust
115 g. smeltet smør
50 g sukker
Fyldet
115 g hakket 70% chokolade
225 g smør
190 g mel
60 g kakao
4 æg
2 tsk. vanilje ekstrakt
1 tsk. salt
400 g sukker
Topping
5 dl. mini Marshmallows
Frosting
55 g. smør
3 spsk. kakao
3 spsk. mælk
400 g. sukker
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 grader.
Dej
I en skål blandes ingredienserne indtil det er ensartet. Pres blandingen i en springform på 22 cm. og sørg for at blanding kommer op ad siderne for at lave en tærte lignende skål. Sæt formen til side.
Fyldet
Smelt smør og chokolade sammen i en microovn eller over vandbad. Pisk mel, kakao, æg, vanilje, salt og sukker i indtil det er blandet. Fordel dejen over din tærtebund. Bag tærten i 50-60 min. Det kan være nødvendigt med mere, men skal det være chewie Brownie agtigt så skal den ikke have alt for meget. Skal lige slippe en strikkepind.
Fordel marsmallows over kagen og giv den en tur med grill. Hold øje med den. Den skal få brune spidser i marsmallowsen.
Tag kagen ud og sæt den på en rist og køle af.
Frosting
I en lille gryde smeltes smør, kakao og mælk sammen og lav varme, imens der røres hele tiden. Når det er smeltet tages det af varmen og flormelisen røres i indtil det er glat og blankt.
Med en kniv eller palet frigøres kagen fra spring formen og siderne fjernes. Hæld frostingen over kagen.
Brownie tærte kan serveres lun eller kold.