Ingredienser:
250 g Chokolade 70 % hakket
250 g smør
5 æg
350 g Mørk Muscovado sukker
2 tsk. Mørk Rom
150 g sigtet mel
125 g valnødder groft hakket
4 x 2.5cm Syltet Ingefær hakket fint
Flormelis til at drysse over
Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 180 grader. Kom papir i en form 30 x 20 cm.
Smelt chokoladen og smøret over vandbad, sæt til siden og afkøl.
I en skål for sig piskes æg og sukkeret sammen med en elpisker indtil det er hvidt og tykt. Kom den smeltede chokolade og Rom i æg blandingen og pisk igen indtil blød og godt blandet.
Melet vendes forsigtigt i sammen med valnødderne og ingefær. Kom dejen i formen og bag i 20 – 25 min. eller indtil en strikkepind kommer op fra midten af kagen let klisteret. Lad afkøle i formen.
Skær ud i den ønskede form og størrelse og drys dem med flormelis.
Brownie – Ingefær og Rom er en lidt anderledes Brownie men rigtigt god.
Er læst 4021 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer