Portion: 1
Indgredienser:
1 saltsild
ca 20 g rugmel
olie
rigtig herre sennep
1 lille løg
30 g rødbeder
1 skive rugbrød
Peber
smør
lidt olie
Sådan gør du:
Saltsilden udvandes i rigeligt vand i ca 24 timer. Efter 12 timer bør vandet skiftes, smag på silden er den meget salt skal den udvandes mere (silden skal smage salt, ved stegning bliver saltsmagen stærkere).
Når silden er tilstrækkeligt udvandet vendes den i rugmel med iblandet peber og steges gyldenbrun på en varm pande i halvt margerine og halvt fedt. På denne måde kan man have højere temperatur og få srødere sild.
Bløde løg:
Løgene skæres i skiver og steges brune.
Servering:
Den saltstegte sild vil passe godt på et frokostbord, ingen julefrokost uden. På et smurt stykke rugbrød lægges den varme og sprøde sild, derpå de bløde løg, sennep og rødbeder.
Er læst 28910 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Hej Verner
Er helt enig. Og som Bornholmer selv måske endda endnu mindre. Men der er også meget forskel på sildene osv.
Engel
B)
Jeg synes at 24 timers udvanding er rigeligt. Jeg tror at 12 timer er mere passende