Ingredienser:      
ca 350 g blåbær
Sigtet speltmel 2 dl 
rørsukker ¾ dl 
kanel ½ tsk  
smør 6 spsk = 90 g      

Creme:
1 del græsk yoghurt  
1 del creme fraiche  
rørt med lidt florsukker og vaniliekorn      

Sådan gør du:  
Bærene ligges i et ildfastfad. Dejen krumles enten i hånden eller i en røremaskine. Dejen fordeles over bærrene og den bages ved 200°C i ca. 30 min. Jo mere den køler af, jo mere smager den af blåbær. Ligesom andre opskrifter kan man her erstatte sukker med sødemidler af forskellige typer og cremen kan røres af mindre fede typer mælkeprodukter.

Opskriften er udviklet af  Klidmoster.dk ©

Er læst 3085 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.