blomkoel

Ingredienser:

1 spsk. olivenolie
1 fint hakket løg
1-2 fed hvidløg knust
1 tsk. spidskommen
1 tsk. knust koriander
800 g blomkål groft hakket
1 liter kyllinge boulion
1 dl fløde
bacon efter smag

Sådan gør du:
i en stor gryde tilføjes olie, løg og hvidløg og stegea af på medium varme til de er glasklare. Kom spidskommen og koriander ved og steg igen 1-2 minutter. Kom boulion og den hakkede blomkål ved, kog det op og lad det simre indtil blomkålen er mør 10-12 min.
Blend det med en stavblender indtil det er jævnt og skinnende. Kom fløden i og smag til med salt og peber. Server blomkålssuppe med den spørdt stegte bacon og brød.

Er læst 3421 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.