Portioner:
Ingredienser:
3 dl. blåbær
3-4 spsk. sukker
3 æggeblommer, pasturiserede.
100 g. florsukker
1 spsk. vanillesukker
0,25 liter piskefløde
Sådan gør du:
Blåbær og sukkeret varmes op og koges ind. Massen sigtes og afkøles. Æggeblommer og florsukker piskes godt og så vendes blåbærrene i. Flødes piskes til flødeskum og vendes i til sidst.
Er læst 12818 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Optimalt skal den være der natten over. Men mindre kan gøre det. Og køres den på en ismaskine af en art er meget mindre nok.
Engel
Hvorlang tid skal den være i fryseren?
Hej Nanna
Det er rigtigt, der er meget stor forskel på blåbær. Om det er vilde bær eller de store amerikanske mosebær.
Men sukkerret kan tilpasses og der kan tilføjes forskelligt saft eller skal af citrion osv.”
Isen bliver meget sød, så lidt citronsaft eller lignende vil gøre godt