Ingredienser:

1 l. rest kartoffelmos
3 spsk. hakkede soltørrede tomater
2 æggeblommer
3 dl. revet cheddar ost
hvidløgspulver
salt
peber

Sådan gør du:

Bland det hele sammen i en skål, smag det til med salt og peber. Kom det i et ildfastfad, drys det med mere revet ost og lav toppe med en gaffel.
Bag det ved varmluft og 200 grader i ca. 30 min. lidt afhængigt hvor tykt det ligger i dit fad og hvor mørkt du gerne vil have det.

Serverdin bagt kartoffelmos som tilbehør til kødretter.

Er læst 8689 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.