Ingredienser:
1 l. rest kartoffelmos
3 spsk. hakkede soltørrede tomater
2 æggeblommer
3 dl. revet cheddar ost
hvidløgspulver
salt
peber
Sådan gør du:
Bland det hele sammen i en skål, smag det til med salt og peber. Kom det i et ildfastfad, drys det med mere revet ost og lav toppe med en gaffel.
Bag det ved varmluft og 200 grader i ca. 30 min. lidt afhængigt hvor tykt det ligger i dit fad og hvor mørkt du gerne vil have det.
Serverdin bagt kartoffelmos som tilbehør til kødretter.
Er læst 8689 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer