Ingredienser
280 g hele hvide asparges fra glas
10 g smør
2 tsk. hvedemel
0.5 liter god lys bouillon (her er brugt en blanding af kanterel og zitauerløg)
1 dl. piskefløde
1 knips groft salt
friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
Dryp dine asparges af og skær dem ud i mindre stykker.Blend dine aspargesstykker og bouillon ca. 1 min., eller til blandingen er meget jævn.
Smelt smørret ved kraftig varme i en tykbundet gryde, men uden at det bruner. Tilsæt hvedemel under piskning. Pisk bouillonen i lidt ad gangen og under omrøring. Rør fløde i og bring suppen i kog under piskning. Lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt salt og peber og smag aspargessuppen til.
Er læst 2610 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer