Ingredienser:
4 andelår
2 appelsiner uden skal
1 løg
1 æble
1-1½ liter appelsinjuice
salt
peber
piskefløde
Sådan gør du.
Kom salt og peber på andelårene. Kom appelsin, æbler og løg i bunden af din slowcooker.
Kom appelsinjuicen over det hele.
Lad slowcookeren køre på medium i 8-9 timer.
Tag lårene fra, kom lidt salt på og læg dem på en rist over et ovnfast fad.
Lad anden blive sprød i ovnen på 200 grader varmluft.
Sigt din sauce, hæld den i en gryde med 1-2 dl. piske fløde. Smag til med salt og peber.
Brug maizena til at tykne saucen indtil ønskede tykkelse.
Lad anden blive god sprød og mørk.
Er læst 1963 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer