Ingredienser:

2 berberi andebryster
stor dusk frisk meget grundigt vasket timian

Sådan gør du:

Rens dine andebryster af hvis der skulle være lidt fjer og trim eventuelt fedt kanterne rene.
Rids dem i ½ x ½ cm tern. Vacumpak dem med timian og sådan at der er mellemrum imellem. Har du poser der er store nok kan der sagtens være to stk. i samme pose.

Kom dem i din Sous Vide i 3 timer ved 56-57 grader.

Tag dem ud af posen og dup dem tørre. Kom salt og peber på efter smag og lig dem på en tør kold pande.
Skru langsom op for temperaturen til fuld knald så får fedtet under skindet mulighed for at langsomt smelte af og du får så sprødt skind og fedtet er smeltet af. Lav derfor ikke andebrysterne med for høj temp i sous viden da de får længere på panden på denne måde en typisk sous vide kød.
De skal selvfølgelig brunes af på siden uden skind også. Skal den ende med at være rød skal man måske kun sous vide den til 55-56 grader.

Her er andebrydterne bare serveret med en god rødkålssalet. De er super møre med denne tilberedning.

Er læst 5018 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.