Ananaskage

Ingredienser:

kagen:
240 g mel (kan gøres gluten fri med finax den røde)
200 g sukker
2 tsk. natron
½-1 tsk. chai krydderi (Se opskrift) – Kan udelades.
2 æg
1 dåse ananas
100 g valnødder, groft hakket

Smørcremen:
200 g philidelphia naturel
150 g smør i stue temp.
160 g flormelis
2 spsk. vaniljeekstrakt

Sådan gør du:

I en food processer med kniv hakkes ananas sammen med 1 dl. af juicen fra dåsen.
I en medium skål piskes æg, tilsæt den knuste ananas og de groft hakkede valnødder sammen.
Bland mel, sukker og natron sammen i en stor skål med et piskeris.

Rør æggeblandingen i stille og roligt, det skal kun lige samles.

Hæld det hele i en velsmurt springform. Og bag det i en 180 grader varm ovn.
Kagen skal have ca. 35-40 min og en strikkepind skal komme ud ren fra midten af.
Lad den så afkøle fuldstændigt.

Bland Philidelphiaosten, smørret, flormelis og vanilje sammen med en elpisker indtil det er blødt og ensartet.
Fordel smørcremen ensartet ud over den helt afkølede kage.