Ingredienser:
1kg Kalv og flæsk. hakket 11%
2 tsk. Salt
Peber
1 tsk. salvie
1.5 dl. Rasp
70 g Tomatpure. koncentreret
100 g Knoldselleri, skrællet vægt
200 g Løg, pillet vægt
0.5 dl. Skummetmælk
1 fed Hvidløg
125 g Kalkunbacon i skiver
Sauce:
70 g Tomatpure. koncentreret
1 spsk. Brun Farin
2 dl. vand
2 spsk. Eddike
2 tsk. Dijonsennep
Tilbehør:
1,5 kg Kartofler, skrællet vægt
Sådan gør du:
Løg og selleri rives groft. Kød, rasp, mælk, salvie, selleri, løg, hvidløg, tomatpure, salt og peber blandes godt til en fars. Farsen formes til et brød som lægges i et ildfast fad. Dæk med baconskiver. Brunes ca. 20 minutter ved 175 grader C. Ingredienserne til saucen koges op og hædes over farsbrødet. Bages yderligere ca. 40 minutter.. Farsbrødet serveres med de kogte kartofler og lidt sauce.
Næringsindhold pr 100 gram Energi 447 KJ (106 kcal) Protein 7.8 gram Fedt 3.5 gram Kulhydrat 11.5 gram
Er læst 8195 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer