Ingredienser:
1 kg. æbler
1 tsk. stødt kanel (ikke for stor)
3 dl. vand
1 spsk. citronsaft
1 vanillestang, delt og skrabet
Skræl æblerne fjern kernehuset. Skær æblerne i mindre stykker, og læg dem i en gryde. Kom resten af ingredienser ved, og kog det ved lav varme i ca. en halv time. Mos de sidste stykker af æbler helt ud til sidst, og fjern vanillestangen.
Æblemos – uden sukker kan gemmes på et, atamonrenset glas, eller fryses ned til senere brug. Den kan sagtens holde sig flere uger i køleskabet også.
Tips: prøv at bruge æblemosen i yoghurt eller andre morgenmads produkter.
Er læst 7051 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer