Ingredienser:
3 æg
150 gr. rørsukker
4 store æbler
225 gr. mel
3 tsk. bagepulver
1 stang vanilie
1 tsk. stødt kanel
50 gr. rørsukker
Sådan gør du:
Æg og sukker piskes godt. Blandes med mel og bagepulver. Æblerne skæres i tern, gerne med skræl på, hvis de er usprøjtet og blandes med dejen. Kommes i en springform beklædt med bagepapir. Drysses med kanel, sukker og vanilie og bages i 40 minutter v. 200 grader. Hold øje med den ikke bliver for mørk. Server evt. fromage frais til. Den er nem, hurtig, fedtfattig og lækker.
Er læst 3187 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer